Onze winkel is alleen nog een webwinkel. Muziekboeken worden alleen nog verzonden. Bij bestellingen (in Nederland) boven de €30,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Vragen

Wat is de levertijd van bestelde materialen?

Producten die via de webwinkel worden besteld kunnen in de meeste gevallen uit voorraad worden geleverd. Deze artikelen ontvangt u in 1 á 2 werkdagen. Mocht de levertijd  langer dan één week bedragen dan wordt u daarvan op de hoogte gesteld. Indien u een bepaald artikel niet in onze catalogus ziet staan kunt U via het contactformulier informeren naar de geschatte prijs en levertijd.

Hoe hoog zijn de verzendkosten?

De verzendkosten binnen Nederland zijn € 4,50. Bladmuziek bestellingen vanaf € 30,00 zijn zonder verzendkosten. Normaliter worden alle uitgaven die u hebt besteld in één pakket bezorgd. Naleveringen worden dan zonder verzendkosten na gestuurd.

Kunnen artikelen na ontvangst worden geruild of geretourneerd?

Bladmuziek kan helaas niet worden geruild of geretourneerd. Dat geldt ook voor goederen (inclusief bladmuziekuitgaven) die naar uw mening niet in goede staat zijn ontvangen. In dat geval zullen we zoeken naar een passende oplossing. 

Is het mogelijk een eerder geplaatste bestelling te annuleren?

Dat is helaas niet mogelijk aangezien uw bestellingen op de kortst mogelijke termijn in behandeling worden genomen. Mocht er echter iets zijn misgegaan bij het plaatsen van een bestelling via onze website, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Waar kan ik terecht voor mijn algemene vragen of opmerkingen?

Uw vragen en opmerkingen ontvangen we graag via het contactformulier.
Meestal reageren we dezelfde (werk)dag nog op uw bericht.